Recept
- Snipper de ui en de champignons. Maak de spinazie zacht in een oven of microgolf.
Verhit een koekenpan en voeg wat olie toe. Fruit de ui, champignons en spinazie. Voeg zout en peper toe. - Bereid de saus: Smelt de boter in een ketel, voeg de bloem toe. Laat de bloem een paar minuten garen, maar niet bruin worden. Voeg al roerend in kleine hoeveelheden melk toe. Laat ongeveer 10 minuten koken, voeg de kaas in kleine stukjes toen en voeg de kruiden toe.
- Leg de vis, het mengsel van paddenstoelen en spinazie, de lasagnevellen en de saus in een ingevette ovenschotel, zodat de sauslaag bovenop ligt.
- Laat ze 30-35 minuten garen op 200 °C in de bakoven.
Tip
De gerechten in de pan zijn typische ovenlekkernijen. Ovenschotels bereidt u moeiteloos en goedkoop met eenvoudige ingrediënten voor een groot aantal personen.