Lasagne met zalm

Ondanks het vele werk zijn koolrolletjes bereiden helemaal niet moeilijk. De vulling van de koolrolletjes kunt u zelf makkelijk aanpassen, dus ook vegan is mogelijk.

Hoofdgerecht

Ingrediënten Voor vier

  • 500 g zalmfilet
  • 2 theelepels zout
  • 12 lasagnevellen met spinazie
  • 1 ui
  • 4 dl paddenstoelen
  • 150 g diepgevroren spinazie
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper

Saus:

  • 30 g boter of margarine
  • 0,5 dl tarwebloem
  • 7 dl melk
  • 100 g smeltkaas met groene peper
  • 1½ theelepel zout

Recept

  1. Snipper de ui en de champignons. Maak de spinazie zacht in een oven of microgolf.
    Verhit een koekenpan en voeg wat olie toe. Fruit de ui, champignons en spinazie. Voeg zout en peper toe.
  2. Bereid de saus: Smelt de boter in een ketel, voeg de bloem toe. Laat de bloem een paar minuten garen, maar niet bruin worden. Voeg al roerend in kleine hoeveelheden melk toe. Laat ongeveer 10 minuten koken, voeg de kaas in kleine stukjes toen en voeg de kruiden toe.
  3. Leg de vis, het mengsel van paddenstoelen en spinazie, de lasagnevellen en de saus in een ingevette ovenschotel, zodat de sauslaag bovenop ligt.
  4. Laat ze 30-35 minuten garen op 200 °C in de bakoven.

Tip

De gerechten in de pan zijn typische ovenlekkernijen. Ovenschotels bereidt u moeiteloos en goedkoop met eenvoudige ingrediënten voor een groot aantal personen.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Wilt u het NunnaUuni-assortiment van dichtbij verkennen? Hebt u hulp nodig met de installatie? Hier vindt u de dichtstbijzijnde dealer en installatiebedrijf.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Vragen over de producten?

Hebt u vragen over onze producten? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op